menu

Referenties

Referenties

Renovatie entreegebieden Parkhof Appartementen - DeurneOnze complimenten en hartelijke dank aan RoaR architecten voor dit prachtige interieur ontwerp. Door hun inzet en overgave zijn zij tot dit prachtige eindresultaat gekomen waar wij met recht heel trots en zeer tevreden over kunnen zijn Het bestuur, bewoners en bewoonsters,
Uitbreiding woonhuis in Eygelshoven – KerkradeGoede ideeën. Veranderingen in de ideeën zijn bespreekbaar. Goed overleg met klant(regelmatig backup). RoaR architecten gaat consciëntieus te werk. Zeker aan te raden!
Revitalisatie de Teggert - VoerendaalHeeft u behoefte aan een architect die niet alleen ontwerpen produceert en vervolgens laat tekenen maar die meedenkt? Dan bent u bij RoaR architecten aan het goede adres! De ontwerpen zijn mooi, functioneel en goed doordacht. Een aanrader dus! Positief beoordeeld.
Advies appartementen complex - MaastrichtWij wisten reeds naar aanleiding van een voorgaande klus, dat deze opdracht aan RoaR architecten toevertrouwd zou zijn en dit is wederom gebleken. Meerdere goede voorstellen zijn met groot respect voor de bestaande bouw, door RoaR architecten creatief uitgewerkt en gepresenteerd. Zeker aan te raden! Positief beoordeeld.
Advisering in veiligheid Kinder Opvang KerkradeRoaR architecten, heeft ons zeer professioneel geadviseerd in veiligheid en wij zijn erg tevreden met de zinvolle resultaten. Top qualities: Great Results, Expert, Good Value.