Afspraak maken
Woonhuis Kerkrade



Woonhuis Kerkrade
2010 – 2012

Uitbreiding en verbouwing van een woonhuis met een duurzaam karakter. De tuin en het woonhuis zijn gelegen op een hellend perceel. De uitbreiding is ontworpen als onderdeel van het eerste terras, waardoor binnen buiten wordt en andersom. Dit is met name bereikt door grote vloertegels van binnen naar buiten door te laten lopen en door een grote pui met 2 schuifdeuren die vanuit het midden open te schuiven zijn en de hoek omgaat zonder kolom met een zijraam. Een doorkijkgashaard is vrij van de wand geplaatst zodat deze als beeldbepalend element de bestaande ruimte verbind met de nieuwe ruimte.


Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Offerte aanvragen