Afspraak maken
Transformatie Winkelruimte Naar Woningen Gulpen Centrum



Transformatie winkelruimte naar woningen Gulpen Centrum
2011-2014

Herindeling van de begane grond. In eerste instantie bestond deze uit een supermarkt met magazijn. De hoofdentree van het appartementengebouw was weggestopt achter een fietsenstalling.
De supermarkt is veranderd in 4 levensloopbestendige woningen met ruime bergingen ook voor de bovenliggende appartementen. De bestaande fietsenstalling is getransformeerd naar een royale mindervalide toegankelijke entree met een open karakter. De gehele gevel van de begane grond heeft een duurzame uitstraling gekregen.


Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Offerte aanvragen