Afspraak maken
Entreegebied Woongebouw Gulpen Centrum



Entreegebied woongebouw Gulpen Centrum
2014 – HEDEN

Transformatie van een kantoor naar nieuwe entreehal van het appartementencomplex. Een kwalitatieve en mindervalide toegankelijke ingang is toegevoegd plus een zone voor postkasten. Deze entree is uitgevoerd in kwalitatieve duurzame materialen waarbij het accent ligt op het stenen, robuuste karakter van dit complex. Het gebouw “staat” op een stabiele draagconstructie met een warme degelijke uitstraling.
De wens van de opdrachtgever is met name een optimale functie-indeling die voldoet aan de specifieke eisen van mindervalide en senioren. Zo heeft de nieuwe entreehal een ruime hellingbaan en opstelruimte voor scootmobielen.


Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Offerte aanvragen