Afspraak maken
Aanpassing entreegebieden Oosterhout



Aanpassing entreegebieden 2 appartementencomplexen Oosterhout
2020 – 2021

Voor de VB&T groep doen wij vaker entreegebieden aanpassen. Bij dit project is het uitgangspunt om de entrees meer van deze tijd te maken. De entree was voorzien van sobere materialen en verlichting. Ook was onduidelijk waar de entrees zich nu echt bevonden.
De entrees zijn voorzien van een groter gebaar in corton staal-look met led verlichting aan de voor- en onderzijde die de bewoners en bezoeker begeleiden naar binnen.  Aan de binnenzijde is deze corton staal-look doorgezet en is een informatiepaneel, de zitjes en de brievenbussen esthetisch verwerkt in het totaalplaatje. De belangrijkste reden om echt corton staal niet te gebruiken is dat bij regen de miniscule stukjes corton staal voor ongewenste vervuiling van de bewoners en bezoekers zouden zorgen.


Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Offerte aanvragen