Over mij

Ik ben al meer dan 25 jaar actief in het vakgebied, heb daarmee ruime kennis van zaken ontwikkeld en ben naast utiliteit, vooral actief in de woningmarkt in renovatieprojecten als ook nieuwbouw.

Bij renovatie moet u denken aan projecten waarbij behoefte is aan herindeling en/of uitbreiding zoals uw woonhuis, waarbij ik zorgvuldig kijk naar functie, budget en duurzaamheid.
Ik begeleid en ontzorg op een proactieve manier. Door te luisteren en te anticiperen op uw verzoeken zet ik uw wensen om naar mooie, functionele ontwerpen en ontwerpen naar concrete bouwprojecten.

Ik realiseer uw wensen van schetsontwerp tot eindoplevering, op maat. Persoonlijke betrokkenheid staat tijdens de gehele projectfase centraal. Voor alles streven ik naar 1 doel. Het thuisgevoel vinden. Uw eigen habitat, daar waar u zich lekker voelt en graag wilt zijn.

Op juiste wijze communiceren, informeren en visualiseer ik door middel van nieuwe driedimensionale technieken en slimme processen met als doel een passend eindresultaat van hoge kwaliteit voor u te behalen.

Wij nodigen u graag uit voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
Neem contact op

Aanbevelingen

 • "
  In 2015 zijn wij verhuisd van Noord-Holland naar Zuid-Limburg. Wij hebben een huis gekocht op een prachtige locatie, maar met veel opknapwerk. Na zelf 3 scenario's te hebben uitgedacht werden we er ons steeds meer bewust ervan dat we, naast onze eigen creativiteit, meer professionele inzichten nodig hadden. Aanbevolen werd ROAR architecten waarmee we al snel een 'klik' hadden. En we kregen ook gelijk een nieuwe uitdaging, er bleek nog veel meer mogelijk en waren daar superblij mee.
  "
  "
  Heeft u behoefte aan een architect die niet alleen ontwerpen produceert en vervolgens laat tekenen en vooral meedenkt? Dan bent u bij ROAR architecten aan het goede adres! De ontwerpen zijn mooi, functioneel en goed doordacht. Een aanrader dus!
  "
 • "
  Wij wonen in een prachtig huis dat ons past als een jas. ledere dag genieten we enorm! Met dank aan ROAR Architecten (ontwerp, tekenwerk en bouwbegeleiding)! Niet alleen goed werk, maar ook een fijn contact en prettig samenwerkend en afstemmend tijdens alle fasen. En belangrijk ook voor ons...de geraamde kosten komen (nagenoeg) overeen met de uiteindelijke kosten, mede door de goede samenwerking tussen ROAR en de aannemer (Laro bouw).
  "
  "
  Wij kregen direct per mail een reactie van ROAR architecten op onze aanvraag en planden heel prettig, op korte termijn een eerste gesprek. Erg vriendelijke en professionele ervaring. De architect, Rob had direct veel goede ideeën waarin we ons konden vinden en waaruit we de verbouwing samen hebben ontwikkeld.
  "
 • "
  ROAR architecten, heeft ons zeer professioneel geadviseerd in veiligheid en wij zijn erg tevreden met de zinvolle resultaten.
  "
  "
  Wij wisten reeds naar aanleiding van een voorgaande klus, dat deze opdracht aan ROAR architecten toevertrouwd zou zijn en dit is wederom gebleken. Meerdere goede voorstellen zijn met groot respect voor de bestaande bouw, door ROAR architecten creatief uitgewerkt.
  "
 • "
  Nu deze renovatie, is gerealiseerd willen wij namens het bestuur en alle bewoners onze complimenten en hartelijke dank overbrengen aan ROAR architecten. De inzet en overgave heeft ons dit prachtige eindresultaat geleverd waar wij met recht heel trots en zeer tevreden over zijn.
  "
  "
  Goede ideeën. Veranderingen in de ideeën zijn bespreekbaar. Goed overleg met klant (regelmatig backup). ROAR architecten gaat consciëntieus te werk. Zeker aan te raden!
  "
 • "
  Fraaie schetsen en tot in de details verzorgde ontwerpen! Aanbevolen!
  "
  "
  ROAR architecten wist onze woorden te vertalen in beelden. Voegt daar aanvullend vervolgens een eigen visie aan toe, die goed bij ons past. En weet het ook nog te realiseren. Top!
  "
ROAR architecten © 2024 - Website ontwikkeling door: ISL Marketing & Website Visie
cross