Over mij

Ik ben al meer dan 25 jaar actief in het vakgebied, heb daarmee ruime kennis van zaken ontwikkeld en ben naast utiliteit, vooral actief in de woningmarkt in renovatieprojecten als ook nieuwbouw.

Bij renovatie moet u denken aan projecten waarbij behoefte is aan herindeling en/of uitbreiding zoals uw woonhuis, waarbij ik zorgvuldig kijk naar functie, budget en duurzaamheid.
Ik begeleid en ontzorg op een proactieve manier. Door te luisteren en te anticiperen op uw verzoeken zet ik uw wensen om naar mooie, functionele ontwerpen en ontwerpen naar concrete bouwprojecten.

Ik realiseer uw wensen van schetsontwerp tot eindoplevering, op maat. Persoonlijke betrokkenheid staat tijdens de gehele projectfase centraal. Voor alles streven ik naar 1 doel. Het thuisgevoel vinden. Uw eigen habitat, daar waar u zich lekker voelt en graag wilt zijn.

Op juiste wijze communiceren, informeren en visualiseer ik door middel van nieuwe driedimensionale technieken en slimme processen met als doel een passend eindresultaat van hoge kwaliteit voor u te behalen.

Wij nodigen u graag uit voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
Neem contact op

Aanbevelingen

 • "
  Na een aantal jaren in ons huis te hebben gewoond kregen we meer het gevoel ‘het is niet ons huis’ en dus bespraken we de mogelijkheden: verhuizen of verbouwen. Bij de optie verbouwen hebben we op internet gezocht naar een architect om eens vrijblijvend te praten over de (on)mogelijkheden. We kwam uiteindelijk bij RoaR architecten uit. Rob was vanaf het eerste contact erg enthousiast en nam ons mee in onze reis.
  Wij hadden beide direct goede klik met Rob: hij begreep ons gevoel en waar we naar toe wilden gaan. Vanuit onze wensen is Rob gaan tekenen, waarbij wij steeds om input en feedback werden gevraagd. Na een aantal aanpassingen lag er een ontwerp op tafel waar onze wensen helemaal in terug kwamen. Het was dus zeker mogelijk om van ‘ons niet eigen’ huis ons eigen (t)huis te maken.
  Na de ontwerpfase heeft Rob ons ondersteund bij de zoektocht bij een aannemer waarbij Rob steeds onze wensen/eisen als leidraad heeft aangehouden. Ook tijdens de bouwfase was Rob ‘de cement’ tussen de aannemer en ons en kwam hij regelmatig voorbij, niet alleen om de voortgang op te volgen en waar nodig bij te sturen maar ook om te kijken hoe het ons verging in alle verbouwingsactiviteiten (we hebben als die tijd op de bovenverdieping geleefd).
  De verbouwing is inmiddels nagenoeg afgerond en we zijn enorm trots op het eindresultaat dat we samen met Rob hebben bereikt.
  Leonie en Harm
  "
  "
  Na een lange tijd overleggen & schetsen is het resultaat exact zoals de tekeningen. Super tevreden! absoluut een professioneel bedrijf waar ik zeer tevreden over ben.
  "
 • "
  In 2015 zijn wij verhuisd van Noord-Holland naar Zuid-Limburg. Wij hebben een huis gekocht op een prachtige locatie, maar met veel opknapwerk. Na zelf 3 scenario's te hebben uitgedacht werden we er ons steeds meer bewust ervan dat we, naast onze eigen creativiteit, meer professionele inzichten nodig hadden. Aanbevolen werd ROAR architecten waarmee we al snel een 'klik' hadden. En we kregen ook gelijk een nieuwe uitdaging, er bleek nog veel meer mogelijk en waren daar superblij mee.
  "
  "
  Heeft u behoefte aan een architect die niet alleen ontwerpen produceert en vervolgens laat tekenen en vooral meedenkt? Dan bent u bij ROAR architecten aan het goede adres! De ontwerpen zijn mooi, functioneel en goed doordacht. Een aanrader dus!
  "
 • "
  Wij wonen in een prachtig huis dat ons past als een jas. ledere dag genieten we enorm! Met dank aan ROAR Architecten (ontwerp, tekenwerk en bouwbegeleiding)! Niet alleen goed werk, maar ook een fijn contact en prettig samenwerkend en afstemmend tijdens alle fasen. En belangrijk ook voor ons...de geraamde kosten komen (nagenoeg) overeen met de uiteindelijke kosten, mede door de goede samenwerking tussen ROAR en de aannemer (Laro bouw).
  "
  "
  Wij kregen direct per mail een reactie van ROAR architecten op onze aanvraag en planden heel prettig, op korte termijn een eerste gesprek. Erg vriendelijke en professionele ervaring. De architect, Rob had direct veel goede ideeën waarin we ons konden vinden en waaruit we de verbouwing samen hebben ontwikkeld.
  "
 • "
  ROAR architecten, heeft ons zeer professioneel geadviseerd in veiligheid en wij zijn erg tevreden met de zinvolle resultaten.
  "
  "
  Wij wisten reeds naar aanleiding van een voorgaande klus, dat deze opdracht aan ROAR architecten toevertrouwd zou zijn en dit is wederom gebleken. Meerdere goede voorstellen zijn met groot respect voor de bestaande bouw, door ROAR architecten creatief uitgewerkt.
  "
 • "
  Nu deze renovatie, is gerealiseerd willen wij namens het bestuur en alle bewoners onze complimenten en hartelijke dank overbrengen aan ROAR architecten. De inzet en overgave heeft ons dit prachtige eindresultaat geleverd waar wij met recht heel trots en zeer tevreden over zijn.
  "
  "
  Goede ideeën. Veranderingen in de ideeën zijn bespreekbaar. Goed overleg met klant (regelmatig backup). ROAR architecten gaat consciëntieus te werk. Zeker aan te raden!
  "
 • "
  Fraaie schetsen en tot in de details verzorgde ontwerpen! Aanbevolen!
  "
  "
  ROAR architecten wist onze woorden te vertalen in beelden. Voegt daar aanvullend vervolgens een eigen visie aan toe, die goed bij ons past. En weet het ook nog te realiseren. Top!
  "
ROAR architecten © 2024 - Website ontwikkeling door: ISL Marketing & Website Visie
cross