menu

Woonhuis Kerkrade Eygelshoven

Woonhuis Kerkrade Eygelshoven

WOONHUIS KERKRADE EYGELSHOVEN
2010 – 2012
Uitbreiding en verbouwing van een woonhuis met een duurzaam karakter. De tuin en het woonhuis zijn gelegen op een hellend perceel. De uitbreiding is ontworpen als onderdeel van het eerste terras, waardoor binnen buiten wordt en andersom. Dit is met name bereikt door grote vloertegels van binnen naar buiten door te laten lopen en door een grote pui met 2 schuifdeuren die vanuit het midden open te schuiven zijn en de hoek omgaat zonder kolom met een zijraam. Een doorkijkgashaard is vrij van de wand geplaatst zodat deze als beeldbepalend element de bestaande ruimte verbind met de nieuwe ruimte.

Referentie:

    Goede ideeën. Veranderingen in zijn ideeën zijn bespreekbaar. Goed overleg met klant (regelmatig backup). RoaR architecten gaat consciëntieus te werk Zeker aan te raden! Positief beoordeeld

    Lees meer referenties hier.

Contact